Fotogalerie - Soutěž o nejlepší prodavače

Soutěž "O nejlepšího prodavače 1. ročníku" proběhla ve čtvrtek 25. 5. 2023. Hlavním úkolem bylo zabalit bonboniéru na lištu na boku, převázat stužkou, zabalit láhev /tzv. dno do tvaru růžice/ a vypsat paragon v určitém časovém limitu. Žáci 1. ročníku oboru Prodavač celý rok trénují balení bonboniéry a láhve na několik druhů způsobu zabalení. Soutěže se zúčastnilo deset žáků. Na prvním místě se umístila Natálie Novotná, druhé místo obsadil Petr Skotal a třetí místo připadlo Kristýně Nečasové.

18.5.2023 proběhla soutěž o Nejlepšího prodavače 2. ročníku. Úkolem bylo kreativní balení, balení bonboniéry a vypracování a spočítání paragonu zpaměti. Na 1. místě se umístila Laušová Jana, na 2. místě Csoková Natálie a na 3. místě Dobrovolná Veronika.

Dále ve dnech 22. a 25.5 2023 proběhla Obhajoba samostatné práce 3. ročníku obor Prodavač. Cílem SOP bylo vypracovat 20 stran na určité téma, např. Nepostradatelní pomocníci pro domácnost, Vratné a nevratné obaly v obchodních sítích, Využití moderního nožírenského zboží, Elektrospotřebiče a jejich modernizace, zjistit vše od historie až po současnost a vypracovat dotazníky. Všichni žáci měli témata velice pěkně zpracovaná a uspěli na výbornou. Obhajoba SOP je jejich prvním krůčkem k závěrečným zkouškám.

Po obhajobě byli vyhlášeni Nejlepší prodavači 3. ročníku za rok 2022/2023. U těchto žáků se hodnotily odpracované hodiny na prodejně, odborné znalosti, obchodní počty a administrativa. Na 1. místě se umístila Kozelková Šárka, na 2. místě Fojt Vít a na 3. místě Becková Anna.

Veronika Baranová a Magdalena Sedláková, učitelky OV

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS