Fotogalerie - Projektový týden u elektrikářů a prodavačů

Žáci prvního a druhého ročníku oboru Elektrikář dostali možnost vyrobit si zkoušečku propojenosti vodičů s vizuální a zvukovou kontrolou. Pro většinu žáků to bylo něco nového a byli nadšeni, že si mohou vyzkoušet práci se slaboproudým zařízením, včetně pájení slaboproudých součástek na plošný spoj. Svého projektu se všichni žáci zhostili na výbornou a většina žaků projevila zájem na odkup zkoušečky. Ta se jim bude hodit i v následujícím období při cvičném zapojování elektrických obvodů.

Milan Vykydal a Lubor Vybral

Žáci oboru Prodavač měli projektový týden velmi rozmanitý. První a druhý ročník strávil pondělí a úterý s paní učitelkou Sedlákovou. Věnovali se kreativnímu balení dárků ke sv. Valentýnu, balení dvou lahví společně, vytvoření dárkové tašky s valentýnskou tematikou, oba ročníky si díla navzájem hodnotily. V úterý proběhla prezentace výrobků a firem. Každý žák obdržel katalog nějaké firmy a měl za úkol sestavit ceník, TOP nabídku a reklamní tašku. Proběhla také ochutnávka vzorků moštů, tyčinek RAW a zákusků.

Pod vedením paní učitelky Kintrové využili ve středu a čtvrtek kuchyňku na domově mládeže, kde vařili. V pátek pak vytvářeli dekorace z recyklovaných plastových lahví, výsledkem byly pěkné ozdobné vázičky a i sami žáci z nich měli velkou radost.

Magda Sedláková, Ing. Kristýna Rohárová

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS