Fotogalerie - S Erasmem+ v italském Miláně

 Dne 5. května jsme vyrazili na pracovní stáž do Itálie. Účastnili se vybraní žáci ze tříd NV3 a NV2. Na ubytování jsme dorazili během nedělního rána, které leží poblíž stanice metra Affori FN. 

V pondělí nás pracovnice Evolva seznámily s metrem a pracovními místy, ale ještě jsme nepracovali, tudíž jsme měli čas se odpoledne porozhlédnout po památkách ve městě. Na druhý den už jsme začali pracovat. Většina z nás měla celkem příjemnou pracovní dobu.

Na ubytování jsme si po pár dnech zvykli. Zlepšilo se to poté, co nám opravili postele, dá-li se to tak říct.

O víkendu nás čekal odpočinek a nedělní návštěva muzea. Využili jsme možnosti a jeli jsme se podívat na Katedrálu Duomo a přilehlý hrad s parkem.

Druhý týden byl náročnější, někteří z nás onemocněli, tím pádem někteří z nás dojížděli sami.  Práce byla náročnější z hlediska únavy a zadaných úkolů. Avšak v úterý druhého týdne se někteří dostali k jezeru nedaleko od Milána, které je dle všeho jedno z největších v Evropě. Před odjezdem se část z nás byla podívat na noční Duomo, což byl nepopsatelný zážitek.  Následující den jsme se vydali autobusem zpět do našich domovů.

Ondřej Musil

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS