Fotogalerie - Běželi Run Tour Brno

Dne 27. 5. 2017 v 8:58  jsme se vydali s Mgr. Kotlanovou za krásného už by se dalo říci letního počasí, protože slunko pálilo na závod Run Tour do nedalekého Brna, kde nás čekala trať 5km.

V 10:45 jsme dorazili na místo, čímž byl pro Brňáky dobře známý tzv. Prygl (Brněnská přehrada). Poté, co jsme si vyzvedli startovní čísla, jsme se šli převléci do běžeckého oblečení. Já jsem se v 11:00 začal zavodňovat, aby se nestalo, že mě během závodu chytnou křeče. Blížil se čas 11:30  a to je nejvyšší čas se jít rozklusat , pak následovalo protažení a hurá směr start, který byl naplánován na 12:00. Start obstarala jako vždy nějaká legenda Brna letos se tohoto ujal Petr Švancara, pro Brňáky tzv. Mercedes.
Tento závod byl spíše o boji s velkým horkem než s tratí. Nakonec v čase 20:44 dobíhá náš první zástupce Lukáš Štětina, jež překonal svůj osobní rekord na Run Tour o více než 1:45,který obsadil v kategorii mužů krásné 19. místo z 238 běžců z ČR, ale i SK nebo PL.  Šlo hodně vidět že už má několik závodů za sebou a vypadá že na Brněnskou přehradu bude vzpomínat v dobrém. Druhý zástupce naší školy Mgr. Jana Kotlanová dobíhá do cíle v čase 29:47 je z toho v kategorii ženy slušné 83. místo z 381 bežkyň  z ČR, ale i SK na 5km. Lukáš už se připravuje na další závod Run Tour, který se koná v další metropoli Moravy tj. Olomouc , kde se běží ve Smetanových sadech 15.7.
 
Lukáš Štětina, žák oboru prodavač
1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS