Fotogalerie - Elektrikáři excelovali na krajské soutěži

 Ve čtvrtek 23. března 2017 proběhla na Střední škole elektrotechnické a energetické Sokolnice soutěž o nejšikovnějšího silnoproudého elektrikáře ze všech elektrotechnických škol Jižní Moravy.

Soutěžilo se v kategorii jednotlivců i v týmů. Mladí elektrikáři měli dopoledne na řešení praktického zadání a odpoledne proběhla teoretická část. Odborníci ze všech škol vytvořili hodnotitelskou komisi a ta v podvečer vyhlásila výsledky.

V kategorii jednotlivců se jako druhý umístil žák naší školy Tomáš Petrů. Celkově dvojice našich elektrikářů (Petr Veselý a Tomáš Petrů) obsadila krásné 3. místo. Ceny vítězům přijeli předat patroni soutěže - zástupci Jihomoravského kraje a společnost E.ON ČR. Žáky nejen na soutěž připravovali učitelé OV Karel Jakubec a v teorii Ing. Mikuláš Derňár.

A protože se soutěžní klání líbilo, dohodli se pedagogové zúčastněných škol na založení tradice. Příští rok si tedy opět elektrikářský dorost zasoutěží. 

Tomáš s žákem na prvním místě z organizátorské školy pojede v dubnu na celostátní finále do Brna. Gratulujeme a přejeme hodně štěstí.

Ing. Marek Chládek

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS