Fotogalerie - Den otevřených dveří JINAK A PRO VŠECHNY

 S neformálním seznámením s našimi obory měli možnost všichni ti, kteří navštívili budovy školy o sobotním dopoledni. Kdo se nebál, odnesl si kravičku ze dřeva,  vlastnoručně vymodelovanou keramiku nebo výtvarné dílko. K příležitosti tohoto povedeného dopoledne se zastavili i naši absolventi a rádi jsme je viděli. Ať se vám stále daří!

Kdo přišel, neprohloupil a komu se to nepovedlo, může přijít na další den otevřených dveří ve středu 9. prosince 2015.

Celý Den otevřených dveří byl koncipován tak, abyste si mohli vyzkoušet aktivity pro vás připravené a objevit v sobě netušené možnosti. Hrou šlo nahlédnout do našich oborů a sami posoudit možnosti uplatnění našich studentů - vašich dětí. V sobotu vám byli k dispozici učitelé i mistři odborného výcviku, aby představili jednotlivé obory a zodpověděli vaše dotazy. Byla možnost se setkat se současnými našimi studenty, ale i s absolventy naší školy, kteří se rádi vracejí na místa, kde strávili neopakovatelné čtyři roky studentského života. Mnozí zdárně pokračují ve studiu vyšším a vysokoškolském.

Po celém širokém okolí se můžeme setkat s „našimi“ stavbyvedoucími, projektanty, technology a návrháři interiérů, šikovnými elektrikáři, truhláři a zedníky a nezřídka na výstavách obdivujeme umělecké výtvory keramiků. 

Ing. Chládek

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS