Fotogalerie - Zaměstnanci spolu v podzimních Krkonoších

 

V pátek 12. září jsme se spolu rozjeli na turistický víkend do západních Krkonoš. Ubytování a servis bylo díky Ing. Šafránkovi a Mgr. Kalovi zajištěno na jedničku v pěkném penzionu "Bouda na Waldheimu". Naše obavy z propršeného sobotního dne se nenaplnily a mohli jsme projít plánovanou krásnou trasu z Horních Míseček v délce nad 30km.

První skupina tak absolvovala trasu Horní Mísečky - krásné Kotelní jámy - Dvoračky - Krakonošova snídaně - Vosecká bouda - přechod po polské straně pod Sněžnými jámami do sedla pod Vysokým kolem - Sněžné jámy - Labská bouda - Vrbatova bouda a přes Medvědín do Horních a následně do Dolních Míseček.

Druhá skupina se po zdolání převýšení z Horních Míseček kochala krásným počasím a výhledy ze Zlatého návrší, Labské boudy. Navštívily pramen Labe a podívali se do Polska od Sněžných jam. Večery jsme trávili v útulné jídelně za zvuku kytar pana Mgr. Loukoty a Ing. Tomkové a našeho hlaholného zpěvu k doprovodu :-)

Po nedělním ranním odjezdu byla zastávka v Prachovských skalách. Zde nám už počasí moc nepřálo ale skály za deště a oparu mají také své kouzlo … Za společně strávené chvíle všem děkuji, zvláště pak organizátorům a hudebníkům a těším se na další povedenou akci.

Ing. Marek Chládek

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS