Fotogalerie - Žáci Masarykovy střední školy se zapojili do úklidové akce "Ukliďme svět"

V rámci dobrovolnické úklidové akce "Ukliďme svět", která se koná po celé České republice, se žáci Masarykovy střední školy rozhodli přispět ke zlepšení svého okolí. Tato akce, kterou od roku 1993 podporuje Český svaz ochránců přírody, má za cíl bojovat proti nelegálním černým skládkám a odstranit nepořádek z našich ulic a přírodních lokalit.

Srdcem této iniciativy jsou dobrovolní organizátoři, kteří se starají o organizaci a průběh úklidu v konkrétních lokalitách. V tomto případě to byli právě žáci Masarykovy střední školy, kteří se chopili této příležitosti s nadšením a odhodláním. S pomocí dodaných prostředků, jako jsou pevné pytle na odpadky a další pomůcky, se pustili do úklidu s cílem udělat své okolí čistějším a příjemnějším místem k životu.

Tato akce nejenže přispívá k ochraně přírody a životního prostředí, ale také posiluje pocit sounáležitosti a odpovědnosti jednotlivců za stav svého okolí. Zapojení žáků Masarykovy střední školy do této akce ukazuje, že mladá generace je ochotná přispět k pozitivním změnám ve společnosti.

Ing. Dostálová Hana

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS