Fotogalerie - MATURITNÍ PLES TŘÍDY P2A

V pátek 10. ledna 2014 ve 20.00 hodin se v zámeckém skleníku v Boskovicích odehrála dlouho očekávaná a pečlivě připravovaná událost – maturitní ples třídy P2A. Žáci této třídy promysleli vše do posledního detailu, včetně vlastního zajištění výzdoby sálu. O pomoc v šatně a při prodeji losů do tomboly požádali kamarády ze třídy P1A, kteří zároveň sbírali zkušenosti pro pořádání svého plesu v příštím roce.


Ples zahájila dvojice moderátorek – Vendula Haubertová a Lucie Rácová – s veršovaným průvodním slovem a poděkováním všem, kteří je v průběhu studia podporovali a podporují. Pak se ujal slova Pavel Horáček ze třídy EV4, který profesionálním způsobem provázel celým večerem.


Po slavnostním předání maturitních šerp třídním učitelem panem Mgr. Janem Kalou následoval přípitek na úspěšné zvládnutí maturitních zkoušek. Poté proběhlo zdařilé vystoupení mladých tanečníků Kristýny Šmídové a Tomáše Bohdánka ze Svitav, kteří postupně předvedli ukázky klasických i latinskoamerických tanců. O další zpestření večera se zasloužilo vystoupení tří špičkových moderních gymnastek z Vyškova.
Mezi těmito tanečními vstupy se maturanti projevili jako milí společníci, kteří dovedou vytvořit příjemnou atmosféru a náležitě se ve společnosti pobavit.

Autorka textu: Ing. Jana Plchová
Autor fotografií: Jan Košťá
l
 

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS