Exkurze Truhlářů a nábytkářů - jaro 2011 / gerbrich

GERBRICH

    Prokázané kořeny firmy sahají do roku 1897, kdy na základě živnostenského listu, vydaného CK okresním hejtmanstvím v Tišnově, začal jako truhlář podnikat Josef Gerbrich (1870). Od té doby tradice truhlářské výroby nebyla přerušena.

Současnou firmu založil Jaroslav Gerbrich se synem Radimem Gerbrichem. Společnost se v současné době zabývá výrobou interiérových, protipožárních a bezpečnostních dveří včetně obložkových zárubní. Výrobní program je přizpůsobený i pro výrobu atypických výrobků včetně rámových stěn. Výroba probíhá v nově postaveném výrobním závodě vybaveném nejmodernějšími technologiemi.

Společnost GERBRICH s.r.o. při výrobě klade velký důraz na kvalitu, precizní zpracování materiálů a individuální přístup k zákazníkům. K výrobkům poskytuje automaticky servis jako je: poradenská činnost, cenové nabídky, zaměření, doprava, montáž, záruční i pozáruční servis.Naše výrobky můžete vidět na našich vzorkových prodejnách nebo navštívit některého z mnoha našich obchodních partnerů. Kontakty a další informace o společnosti naleznete na www.gerbrich.cz.

 

Video o Moravském kartografickém centru

Vytvořil Ing. Marek Chládek   |  Stredni-skola skin od Stredni-skola.cz