VÁNOČNÍ  KOUZLENÍ

 

Vánoční program nejen v rámci posledních hodin českého jazyka před Vánocemi, ale i u příležitosti tradičně pořádaného "Týdne stavebnictví a bydlení", který se konal letos na SOŠ a SOU v Letovicích v době od 19. - do 22.12., vykouzlil opravdu báječnou vánoční atmosféru pro všechny žáky i vyučující naší školy.

 

Pod vedením Ing. A. Tomkové, Mgr. I. Petrů a jejího literárního kroužku a PaedDr. P. Bojdové jsme měli možnost strávit v tomto hektickém předvánočním shonu aspoň chvíli u překrásných melodií a poezie.

O tyto skvělé zážitky se zasloužili sami žáci této školy. Ze "stavařů, nábytkářů a ekonomů" se stali během několika dnů nácviku programu šiřitelé kultury a příjemné pohody. Samozřejmě to vše nad rámec jejich studijních povinností. A za to vše jim patří velký obdiv a dík!

 

Mnozí z řad žáků i učitelů nemají čas v tomto období nasávat tu nádhernou vánoční atmosféru. My jsme se na chvíli zastavili a při vánoční besídce 21.12. jsme si ji opravdu všichni užili.

Jak zhodnotila zástupkyně ředitelky školy Ing. H. Marešová, vánoční program byl úžasný zážitek a bylo by dobré takovou akci zavést jako školní tradici do dalších let.

Ve škole totiž máme nadané, talentované a zapálené žáky "pro dobrou věc".

Snad se nám podaří "vykouzlit" i jiná tak skvělá představení! Hezké Vánoce a šťastný nový rok nám i vám všem!

 

                                                                                                                                                                                 Irena Petrů, fotografie Marek Chládek