V Masarykově střední škole v Letovicích se opět kouzlilo

Studenti zdejší školy měli možnost jako v loňském roce zhlédnout v hudebním sále školy vánoční besídku. Na 13.12. si ji připravili členové literárně - dramatického kroužku, kteří všem zúčastněným "vykouzlili" v tomto adventním čase příjemnou sváteční atmosféru.

Mohli jsme si vyslechnout básně s vánoční tématikou, připomenout si vánoční tradice a zvyky i se nechat poučit o významu a původu některých dní vánočního období.

Působivý byl i přednes balady K.J.Erbena - Štědrý den.

Celým programem nás provázely kouzelné melodie, které si nacvičili na klavír studenti M. Bránská a na kytaru J. Kabelka.

I ostatním účinkujícím - K. Girgové, A. Toulové, K. Brnové, L. Zouharovi, P. Horáčkovi, V. Válové, D. Renzové patří velký dík za to, že nám připravili hezký kulturní zážitek.

Irena Petrů

V Masarykově střední škole v Letovicích se opět kouzlilo V Masarykově střední škole v Letovicích se opět kouzlilo V Masarykově střední škole v Letovicích se opět kouzlilo V Masarykově střední škole v Letovicích se opět kouzlilo V Masarykově střední škole v Letovicích se opět kouzlilo