Stužkovací večírek třídy PD3

V sobotu 15. 12. 2012 se sešli žáci 3. ročníku dálkové formy studia oboru Podnikání, aby mohli být pasováni do řádu maturantů. Setkání třídy s několika vyučujícími se uskutečnilo v nekuřácké restauraci U Rudyho v Plačkově ulici v Boskovicích.

Žáci, kteří se rozhodli vystudovat obor Podnikání a zakončit příští rok studium maturitní zkouškou, přistupují velmi zodpovědně jak ke studiu, tak ke všem ostatním záležitostem, které se studiem rovněž souvisí. Nechtěli si tedy nechat ujít tak významnou událost v životě středoškoláka, jakou je stužkovací večírek. Je jistě zásluhou úzkého organizačního týmu třídy, že se tato malá slavnost vydařila na výbornou. Celý večer probíhal v příjemné přátelské atmosféře a mimo samotného aktu „pasování do řádu maturantů“ byl doplněn i losováním vánočních dárků a tombolou, v níž každý losující vyhrál minimálně dvě ceny.

Žáci s třídní učitelkou zvažují i uspořádání maturitního plesu pro třídu PD3 v komorním prostředí některé nekuřácké restaurace v Boskovicích.

Našim budoucím maturantům přejeme, aby svůj zájem o studium zakončili úspěšným zvládnutím maturitní zkoušky v příštím roce!

Autorka textu:
Ing. Jana Plchová, třídní učitelka

Autorka fotografií:
Marie Valentová