Fotogalerie - Prezident ČR umožní našim studentům navštívit Lány

 V rámci svého turné po krajích zavítal do našeho města prezident ČR Miloš Zeman. Před mítinkem na náměstí se setkal za doprovodu hejtmana Jihomoravského kraje JUDr. Bohumila Šimka v zasedací místnosti radnice se zastupiteli města Letovic, s řediteli škol a s řediteli významných firem.

Pozvána byla i ředitelka naší školy Ing. Helena Marešová a zástupce pro praktické vyučování Ing. Marek Chládek. V prostorách radnice přivítal prezidenta starosta města pan Vladimír Stejskal. Celé setkání probíhalo ve velmi příjemné atmosféře. Prezident měl přehled o historii i současnosti Letovic a pochválil starostu Letovic za přebytkový rozpočet a jeho obratnost v získávání profitu z významné návštěvy pro město Letovice včetně návštěvy studentů v Lánech.

Ředitelka naší školy prezidentovi poděkovala za jeho souhlas s návštěvou našich studentů v letním sídle prezidentů – Lánech. Na její otázku - která ze státnických povinností ho nejvíce naplňuje a vykonává ji rád - pan prezident odpověděl, že je pro něj největší radostí setkání s veřejností, kterou označil jako „davovou lázeň“ a že se již těší na mítink s letovickými občany.

Foto: Petr Švancara a Ing. Marek Chládek

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS