Fotogalerie - You Dream We Run 2017 – Běžím pro tvůj sen

 - není jen obyčejná charitativní akce, kde si něco koupíte, poslechnete, věnujete peníze,…. tady prožijete něco úžasného, budete nabiti energií, vydáte ze sebe maximum a ještě víc, někteří překonají sami sebe a své rekordy. Setkáte se s kamarády, známými a získáte nové přátele.
Tým naší školy byl sestaven z učitelů, žáků, absolventů a našich příznivců. Z původních 26 běžců se čtyři nemohli zúčastnit, a tak nás přišli podpořit „blanenští borci“. Díky za to. Super akce, děkuji Vám za účast J, za vaši výdrž a za vaši zodpovědnost nás v tom nenechat samotné J.
 
Jsme skvělí, musíme se pochválit. Za 24hodin jsme uběhli 710 kol (cca 290km), máme krásné 12 místo z 53 týmů J. Nejde o soupeření, jde o to, že jsme pro akci „Poběž pro sen“ ještě získali 1420Kč od sponzora Synthon. Celkem všichni běžci dohromady urazili 32 184 kol, což je úctyhodných asi 12 900 kilometrů, tedy zhruba vzdálenost vzdušnou čarou z Blanska na severní pobřeží Austrálie. Atmosféra byla skvělá, poslední kolečko společně běžely dvě tisícovky běžců.
 
Mirka Vítková
1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS