Fotogalerie - Běhám, běháš, běháme aneb naši studenti na maratonu v Brně

 Dne 24.4.2017 jsme vyrazili s partou studentů směr Brno park Lužánky, kde o kousek dál kdysi stával stadion. Zde se stalo Brno jedenáctkrát mistrem republiky v hokeji a měla tam svatostánek i fotbalová Zbrojovka. Ale pojďme z historie zpět do současnosti.

V 10,30 jsme dorazili na místo, kde bylo potřeba udělat malé úpravy v sestavě našeho týmu s názvem Masarykovi běžci. Protože bylo krásné jarní počasí, převlékli jsme se venku a pak jsme s částí týmu vyrazili prozkoumat trať a protáhnout se.
 
Blížila se dvanáctá hodina, to jest čas startu. všichni jsme byli plni očekávání, jak si v konkurenci 20 týmů povedeme. Nakonec po 9 úsecích v délce 4,2 kilometru a 3 hodinách 14 minutách na trať vyráží poslední z našeho družstva. Jeho cílem je pokusit se dostat pod 3 hodiny 30 minut. Výsledný čas byl sice 3:31:47, ale byli jsme spokojení. Nechali jsme si vytisknout celkové pořadí, abychom měli památku na to, jak jsme si vedli. Nakonec jsme v „našláplé“ konkurenci obsadili 19. místo, což považuji za úspěch!
 
Chtěl bych poděkovat Filipu Fabiánkovi, Václavu Hegerovi, Martině Hlouškové, Petru Knirschovi, Anně Folkmanové, Martinu Králíkovi, Barboře Císařové, Janu Demelovi a Azzymu Azbayarovi za reprezentaci naší školy a také Mgr. Janě Kotlanové, která nás na maraton doprovázela. Tito všichni si zaslouží obdiv, protože chtěli ukázat, že jim pohyb není cizí!! Děkuji mockrát!
 
účastník, žák oboru prodavač Lukáš Štětina
1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS