Fotogalerie - Truhláři na soutěži Truhlář Junior 2017 s mezinárodní účastí

Mezinárodní soutěže odborných dovedností v učebním oboru Truhlář se účastnil Jakub Holas a Michal Vičar. Soutěž pod názvem Truhlář Junior 2017 se konala pod vedením ISŠ Slavkov u Brna, která se soutěže zhostila na výbornou a pro žáky i doprovod zajistila veškeré zázemí s programem.

Žáci z patnácti škol z Jihomoravského, Olomouckého, Moravskoslezkého a Pardubického kraje spolu se školami ze slovenského Trenčína a Maďarska svoji dovednost mohli změřit v prostorách dílen v Rousínově u Brna, kde má ISŠ odloučené pracoviště.

Naši hoši odvedli slušnou práci a mezi třiceti soutěžícími se umístili na desáté příčce. Vyráběli během 4 hodin vozík dětského vláčku z masivního dřeva-smrku. Na soutěž je připravoval učitel OV Josef Palinek.

Komise vedená Ing. Pavlem Černým z odborné školy v České Třebové hodnotila především kvalitu a přesnost spojů, opracování, chybovost a bezpečnost práce. Někteří soutěžící práci v limitu nestačili ani dokončit. Hotový vláček udělá radost místním dětem z mateřské školy.

Ing. Marek Chládek

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS