Fotogalerie - SOČ? SOČ!

Středoškolská odborná činnost (SOČ) je prestižní soutěží s mnohaletou tradicí. Historie SOČ se začala psát již v roce 1979, tehdy byla ještě soutěží československou. Pokud se v SOČ umístíte na předních místech, máte otevřené dveře k dalšímu studiu a pro řadu z vás bude SOČ startem vaší budoucí vědecké kariéry, pro jiné šikovným způsobem, jak si vyzkoušet, jestli je zamýšlený obor vysokoškolského studia skutečně baví. SOČ je soutěží víceoborovou, mezi 18 soutěžními obory si tedy vybere každý z vás. SOČ přitom není jen vědomostní soutěží. Prokazujete zejména schopnost samostatné práce a na rozdíl od jiných středoškolských soutěží si ve všech kolech vyzkoušíte obhajovat práci před odbornou porotou. Rozvíjíte tedy i své prezentační dovednosti a schopnost reagovat na dotazy porotců.

 
Školní kolo SOČ 2017 Masarykovy střední školy Letovice se konalo 20. 2. 2017. Přihlášeno bylo 9 projektů ve 4 kategoriích. Konzultanti projektů zasedli do odborné poroty, které předsedal koordinátor SOČ Ing. Tomáš Čermák.
 
Studenti postupně představili své zajímavé práce a odpovídali na otázky porotců. Všechny práce byly na vysoké úrovni, prezentace studentů obdivuhodná. Nervozita nebyla znát, na dotazy reagovali bezprostředně, nenechali se zaskočit. Navíc byla zpracovaná témata velmi zajímavá a různorodá.
 
Ke krásnému umístění všem gratulujeme a budeme držet palce v okresním kole!
 
M. Bašná
1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS