Fotogalerie - Soutěž Best in English 2016/17 v anglickém jazyce

Ve středu 30. listopadu 2016, se na naší škole uskutečnila soutěž v anglickém jazyce určená pro studenty středních škol. Zúčastnilo se jí celkem 19 studentů z prvního, druhého a třetího ročníku.

Jedná se o celosvětovou soutěž, která probíhá na internetu a to pro všechny účastníky ze všech zemí ve stejný den a stejnou dobu. Naši studenti se tedy shromáždili v počítačové učebně VT1 se svými sluchátky před 9 hodinou, aby vše mohlo vypuknout v 9 hod. Test obsahoval 64 otázek a musel být dokončen během 60 minut od zahájení. Obsahoval části gramatické, poslechové i části zaměřené na porozumění textu. Ihned po odeslání vyplněného testu se studentovi na obrazovce objevilo jeho bodové skóre a čas, během kterého test vyplnil.

Tuto soutěž organizuje a vyhlašuje Institut pro rozvoj kompetencí a studentské agentury Czech –us s.r.o. a agentura Injoy s.r.o. Na naší škole se konala letos poprvé. V celosvětovém měřítku se konala podruhé. Jedná se o skvělou příležitost porovnat znalost anglického jazyka našich studentů s jejich vrstevníky v Evropě a ve světě.

Všichni účastníci (jak studenti, tak školy) obdrží účastnický certifikát soutěže Best in English po zveřejnění výsledků. Certifikáty budou vystaveny elektronicky a některé předány osobně zástupci týmu Best In English.

Výsledky jsou dostupné na webové stránce soutěže.

Webová stránka soutěže je: www.bestinenglish.org

 

Autorka textu: Mgr. Alice Morrisová

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS