Fotogalerie - Nejlepší třída :-)

 Dne 7. 9. se třída NV1 Masarykovy střední školy Letovice vydala na adaptační kurz společně se třemi kantory. Dojeli jsme vlakem do Popic a vyšli na cestu směrem k ubytovně v Dolních Věstonicích. Cestou jsme mohli shlédnout mnoho zajímavých a lákavých produktů – především víno.  Až jsme došli na určené místo, zabydleli jsme se a postupně se začali seznamovat. Něco malého k zakousnutí a pak rychle na první výšlap ke zřícenině hradu Děvičky. Někdo se pořádně zadýchal a někomu to běželo samo. Vyšplhali jsme na zříceninu a kochali se výhledem. Kraj to byl kouzelný. Cesta zpět už byla snadná. Na ubytovně začal večer plný her a ukázek našich dovedností. Některé hry jsme znali, jiné se rádi přiučili. Zažili jsme večer plný nervů, pozornosti a velké zábavy. 

Druhý den nás čekala celodenní túra směr Mikulov. Před Děvičkami jsme odbočili a už se nečekaně šlo z kopce do kopce přes Sirotčí hrádek, Stolovou horu do Mikulova. I přesto jsme cestu všichni, a někteří i s úsměvem na tváři, zvládli. A teď se nabízela otázka, zda někdo bude absolvovat i cestu zpět pěšky.  Pár odvážlivců se našlo. Ostatní spěchali, aby stihli autobus. 
Protože z předešlého večera vládlo obrovské napětí kvůli naší politické hře Parlament, musela se dohrát.  Na závěr večera přišla chvíle pro večerní hru. Stezka odvahy vedla na místní hřbitov a měli jsme zjistit datum narození manželů Wolfových. Všichni jsme bojový úkol zvládli, ale někteří  s pořádným strachem v očích. Po noční procházce jsme si už jen popřáli dobrou noc a třetí den jsme si mohli říct, že tento adaptační kurz byl pro nás neuvěřitelně přínosný. Už teď jsme NEJLEPŠÍ TŘÍDA.
 
 
Za třídu NV1 Kája Klusoňová
1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS