Fotogalerie - Běželi pro splnění snu druhých

  Charitativní akce You dream, we run Blansko 10. – 11. 6. 2016

 
Ve dnech 10. a 11. 6. se žáci a učitelé vydali podpořit charitativní akci pro handicapované lidi, kteří si chtěli splnit nějaký sen. Hlavní organizace se ujali Vít Kiršner a Lukáš Štětina, kteří se snažili po celou dobu 24 hodinového běhu nějak organizovat běžce, aby si všichni zaběhali. Lukáš jako kapitán týmu to v 16 hodin rozběhl a druhý den čestným posledním kolečkem zakončil.
 
Akci jako jeden z organizátorů hodnotím velice dobře, protože každý člen štafety si na této akci vyzkoušel běh a řádně protáhl svoje svalstvo. V dnešní době je to nejlevnější sport pro udržování kondice těla. Každý člen tomu dal maximální úsilí, aby se naběhalo, co nejvíce kilometrů. Nakonec jich bylo 264 a 200 metrů k tomu, což je obdivuhodný výkon na to, že jsme to běhali v 20 lidechV pořadí štafet jsme skončili na krásném 13. místě z 39 zúčastněných štafet, tím pádem jsme uzavřeli 1/3 startovního pole.
 
Když jsem šel jako kapitán pro účastnickou medaili a nějaké upomínkové předměty, byl jsem nadšený z toho, jak jsme dosáhli cíle. Poté se předávali sny handicapovaným lidem. Všichni zářili nadšením, že jsme jim mohli splnit jejich sny. A úsměvy na tvářích všech handicapovaných lidí byly největší odměnou tohoto 24 hodinového štafetového běhu. Hodně lidí kolem mě se rozbrečelo a přiznám se, i já měl slzy na krajíčku. Děkuji všem za účast!! Hlavně kamarádům Elišce, Petrovi, Martinovi a jeho kamarádovi a kamarádce, které jsem sehnal na poslední chvíli.
 
text: Lukáš Štětina, jeden z organizátorů akce You dream, we run Blansko 10. – 11. 6. 2016
foto: Vítková, Čermák
1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS