Fotogalerie - Projekt„Poznejte naše město“ se blíží k prvnímu konci

 Proč k prvnímu konci? Je hotovo prvních pět cedulí, které jsou financovány z grantu Americké obchodní komory. Během roku 2016 budeme pracovat na dalších informačních bodech, které budou financovány z grantu Nadace města Letovice.

 

Cílem projektu,„Poznejte naše město“ Masarykovy střední školy Letovice ve spolupráci se Základní školou a zastupitelstvem města Letovice je vytvořit naučnou stezku o historii zajímavých míst Letovic. V roce 2015 v rámci projektu proběhlo několik akcí: v  březnu byla beseda v KD k prvním pěti tématům (Město, MSŠ, Zámek, ZŠ, Klášter). V červnu proběhl workshop, na kterém žáci, učitelé ZŠ i MSŠ  vymysleli design cedulí, který byl v září převeden do konečné digitální podoby.  Teď už jen vyrobit dřevěné stojky a můžeme tabule umístit na místa schválená radou města Letovice.
Dalším cílem projektu bylo opravit vchod do areálu zahrady naší školy. Proto se naši zedníci v září pustili do díla. Jsou to šikovní kluci a pod vedením pana mistra Jedličky měli práci za 6 dní hotovou. 
 
Jsme rádi, že můžeme měnit a krášlit naše okolí :-)
 
Za Ekotým Mirka Vítková.
 
1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS