Fotogalerie - Truhlář Vít Kiršner postoupil do krajského kola SOČ 2015

Ve čtvrtek 26.3.2015 se konalo okresní kolo středoškolské odborné činnosti "SOČ" letošního školního roku. Soutěž žáků středních škol tentokráte tří okresů - Blansko, Brno - venkov a Vyškov, probíhala na půdě brněnského gymnázia.

Naši školu reperezentovali:

 

  • Vít Kiršner z oboru Truhlář s prací  "Vázané stavby v relaxační zóně školy" v oboru "11. Stavebnictví, architektura a design interiérů" a 
  • Michael Tvarog z oboru Stavebnictví s prací "Kaple sv. Anny v Šebetově" v oboru "15. Teorie kultury, umění a umělecké tvorby" .

Oba se v konkurenci dalších okresních prací umístili na prvních místech a Vít Kiršner dále postoupil do krajského kola konaného 14. května 2015 taktéž v Brně. Gratulujeme!

Jeho práce je zaměřena na konstrukci vázaných staveb, jejich využití, zhotovení modelů v malém měřítku a vyvázání stutečných funkčních staveb v areálu školy, které mohou využívat žáci a návštěvníci školy od jara do podzimu. Vítek se učí oboru truhlář a dělá mu tak dobré jméno, je vidět, že i žáci učebních oborů dokážou vytvořit smysluplné dílo "rukama" a nebát sej prezentovat před porotou a veřejností s využitím současné prezentační techniky. Konzultantem práce je Ing. Jan Pořízek.

Popřejme mu hodně zdaru v další ohajobě na krajském kole, které proběhne 14. května opět v Brně!

Ing. Marek Chládek

 

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS