Fotogalerie - ENERSOL 2015 - seminář

 16. prosince 2014 se v naší škole, která je Regionálním vzdělávacím centrem pro JmK, uskutečnil pro studenty a zástupce z osmi přihlášených škol Jihomoravského kraje vzdělávací seminář Enersol 2015. Hlavním cílem semináře bylo seznámit přítomné s organizací přehlídky, jejími cíli, pravidly a způsobem hodnocení.

Přítomní shlédli prezentaci Renaty Nachtnebelové s prací "Návrat ke kořenům", která se zabývala přírodní stavbou ze dřeva, hlíny a slámy v Horním Poříčí. Renata v loňském roce úspěšně reprezentovala nejen naši školu, ale i celý Jihomoravský kraj. Součástí semináře byla odborná přednáška Ing. Jaroslava Doskočila na téma Energeticky soběstačná škola, spojená s ukázkou tepelného čerpadla a energetického systému instalovaného v Masarykově střední škole Letovice. Dalšími přednášejícími byli učitelé z brněnských škol, kteří představili vybavení učebny technikou související s obnovitelnými zdroji energie, Ing. Kamil Horodyski, Ing. Martin Svitavský a zejména Ing. Ivo Hamerník. Učebnu využívají při výuce oboru "průmyslová ekologie".

Tím byl ročník 2015 úspěšně zahájen a nyní záleží především na žácích a jejich přístupu ke zpracování problematiky např. do písemné podoby. 

 

Ing. Chládek

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS