Fotogalerie - Adaptační kurz - Jak bylo?

 Nelibý tón našeho telefonu nás probudil do pochmurného rána. Hřál nás však pocit, že nejdeme do školy, ale jede se na adaptační kurz! Hurááááá!!!!

Takto začínají vyprávět své poznatky z prvních dnů školní docházky - adaptačního kurzu - žáci prvního ročníku všech oborů Masarykovy střední školy Letovice. A pokračují.

Cílovou stanicí našeho pobytu byly Dolní Věstonice, kam jsme dorazili po cestě vlakem a pětikilometrovou chůzí. Veškerá naše snaha se zdála jako zdařile ukončená. Ale to jsme nevěděli, co nás ještě čeká. Akceptovali jsme snahy o sblížení kolektivu, různé hry a programy. Poznávali jsme se. Zvládli jsme i několikahodinovou túru plnou kopců a bláta Chráněnou krajinnou oblastí Pálava přes Děvičky, Sirotčí hrádek a Stolovou horu do Mikulova. Cestou jsme „padali únavou“, ale to jen proto, aby nám zbyly síly na večerní aktivity. Nalezli jsme v sobě netušené síly a ochotu pomáhat jeden druhému. A jak vidíte, „adapťák“ jsme zdárně ukončili, ve zdraví se vrátili plni dojmů a zážitků, navzájem jsme si pochvalovali naši vytrvalost a výdrž. A kdyby to šlo, jedeme hned znovu.

Lenka Weisová
PaedDr. Pavla Bojdová

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS